Rehabilitació de façanes Barcelona

.

Rehabilitació Façanes Barcelona

.

 A Enhebra som especialistes en la rehabilitació de façanes a Barcelona i a Catalunya. Disposem d’una àmplia experiència en la restauració i neteja de façanes, facilitats de pagament i tota la informació sobre les subvencions per la rehabilitació.

.

Més de 20 anys d’experiència

Les façanes exteriors constitueixen els subsistemes constructius més afectats per l’ambient i els factors meteorològics.Per això, el seu escàs manteniment, o la falta d’executar una rehabilitació de façanes a temps pot incentivar l’envelliment prematur d’aquestes, podent provocar despreniments d’elements, i per tant, sent perillós per als vianants. Sol·licita el teu pressupost personalitzat.

.

Si busques empreses de rehabilitació de façanes,  t’oferim els nostres serveis. Disposem d’una àmplia experiència, i estem especialitzats en la recuperació d’elements que han sofert deterioració en el seu aspecte, integritat o que han perdut la seva funció constructiva, així com també realitzem tota mena de tasques de restauració de façanes i neteja.

.

Som una empresa especialitzada en rehabilitació de façanes a Catalunya amb seu a Barcelona. Servim serveis a tot el territori, especialment a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Posem a la teva disposició el nostre catàleg d’obres de rehabilitacions de façanes, edificis i d’estructures integrals realitzades.

A més a més, et proporcionen un pressupost de forma totalment gratuita per tal de resoldre tots els teus dubtes. Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte en un termini de 48 hores.

 .

Ajudes per la Rehabilitació 2016

La Rehabilitació de façanes és clau per mantenir i allargar la vida dels edificis. Per això el Consorci de l’Habitatge proporciona noves ajudes aquest 2016 per impulsar la restauració, rehabilitació i millora de les façanes dels edificis que ho necessiten. Consulta els ajuts per a la rehabilitació d’edificis i habitatges del 2016.

 .

Financiació

¿Encara no t’has decidit? Consulta les nostres opcions de finaçament per a la rehabilitació de façanes que està buscant. Aconsegueix un finançament de fins a 18 mesos sense interessos, o consulta les nostres altres opcions.

Contacta amb el formulari o truca al 934 160 354.

 

Resposta en 48 hrs.