“ENHEBRA REHABILITA SL , especialitzada en la rehabilitació integral d’edificis i la restauració de façanes, es troba entre les 47 societats que han aconseguit el certificat Informa-L’Economista a la Gestió Excel·lent 2020 en la qual és la seva III Edició” (butlletí info La Caixa 01/12/20)

Que és el Certificat CIEGE?

CIEGE – Certificat Informa elEconomista a la Gestió Excel·lent, és una certificació que acredita i confirma l’excel·lència en la gestió de les empreses. Aquesta certificació està recolzada pel periòdic econòmic líder mundial en espanyol,  elEconomista.es, i l’empresa líder en Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting, Informa D&B.

Per a atorgar aquest certificat s’avaluen els principals paràmetres que determinen la gestió de les companyies: solvència, rendibilitat, creixement, ocupació, internacionalització, responsabilitat social corporativa, satisfacció de clients, innovació, gestió del risc comercial i digitalització.

Després d’una rigorosa selecció, només 47 companyies han aconseguit la preuada acreditació en aquesta edició, entre elles ENHEBRA REHABILITA. Cal destacar que enguany, el nombre d’empreses inscrites era superior a 2019, passant de les 800 a més de 1.300 empreses competidores.

Gràcies a aquest reconeixement ENHEBRA REHABILITA reforça les seves posicions abans de finalitzar l’any 2020 consolidant el seu valor empresarial.

Call Now Button