Finançament i Ajuts a la Rehabilitació

CAMPANYA D'AJUTS A LA REHABILITACIÓ D'EDIFICIS I HABITATGES 2020

Diferents línies d’ajuts/subvencions destinades a la reparació de patologies estructurals d’edificis, obres de millora d’elements comuns com a façanes, patis o escales, millores de l’accessibilitat com la supressió de barreres arquitectòniques o la instal·lació d’ascensors i actuacions de millora de l’eficiència energètica, entre altres.

Aquestes ajudes es concedeixen tant en l’àmbit autonòmic com estatal i són gestionades per diferents organismes com el Consorci de l’Habitatge de Barcelona, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya o el Consorci Metropolità de l’Habitatge.

Consulta en la nostra pàgina AJUTS A LA REHABILITACIÓ la informació completa sobre les bases, terminis d’inscripció, normativa i documentació necessària per a sol·licitar les diferents ajudes i subvencions per a la rehabilitació d’edificis i habitatges a la ciutat de Barcelona i la seva àrea Metropolitana.

FINANÇAMENT ENHEBRA

 

Proporcionem finançament directe als nostres clients, Particulars i Comunitats de Propietaris, per l’import total del seu projecte i en un termini de fins a 18 mesos sense interessos.

L’adjudicació definitiva de finançament estarà subjecta a l’aprovació del nostre Departament Financer, qui després d’haver examinat la naturalesa del projecte i la situació econòmica del sol·licitant, determinarà si és factible el finançament i si fos així, la forma de pagament, terminis i durada del contracte.

FINANÇAMENT BANCARI I LÍNIES ICO

A través de La Caixa, entitat bancària amb la qual col·laborem, posem a la seva disposició un préstec dirigit especialment a  Comunitats de Propietaris i dissenyat per finançar obres de conservació, millora o restauració dels seus edificis.  Amb la finalitat de millorar les condicions del préstec, La Caixa gestiona el finançament a través de Línies ICO , les quals ofereixen una línia de finançament dirigit a  particulars i comunitats de propietaris exclusivament per a la rehabilitació dels seus habitatges i edificis o reforma dels seus elements comuns.

CARACTERÍSTIQUES DEL PRÉSTEC:

  • Es tracta d’un préstec conjunt per a tota la Comunitat de Propietaris on tots els Propietaris seran titulars del mateix.
  • L’import màxim del préstec serà del 100% del pressupost, inclòs els impostos i despeses derivades de la contractació.
  • El termini màxim d’amortització pot arribar fins als 20 anys.

PANCARTES I LONES PUBLICITÀRIES EN FAÇANES

 

En funció de la situació estratègica de l’edifici a la ciutat, de la visibilitat de la façana i del nombre de vianants i conductors que transitin diàriament, les empreses de publicitat poden valorar la seva façana com a espai d’interès publicitari per anunciar grans marques. En aquests casos, la inserció d’anuncis publicitaris en les lones de protecció pot arribar a suposar el finançament parcial o total de la rehabilitació de la façana.

Sol·licita Pressupost

Noticies Enhebra

Call Now Button