Finançament

financiacion

Podem proporcionar finançament directe a la Propietat o la Comunitat de Propietaris per l'import total del seu projecte en fins a 18 mesos sense interessos.

L'adjudicació definitiva de finançament està subjecta a l'aprovació del nostre departament financer, el qual, després d'haver examinat la naturalesa del projecte i la situació econòmica del sol · licitant, determinarà si és factible el finançament i si fos així, la forma de pagament, terminis i durada del contracte.

A través de les entitats bancàries amb les quals col · laborem, podem oferir-los un producte financer dirigit especialment a les Comunitats de Propietaris en les següents condicions:

1) El titular del préstec serà únicament la Comunitat de Propietaris, sense cap tipus d'aval ni garantia addicional.

2)L'import màxim del préstec serà del 100% del pressupost, inclosos els impostos i despeses derivades de la contractació .

3) El termini màxim del finançament serà de 12 anys, incloent la manca si n'hi hagués.

Una altra de les alternatives que ofereixen les entitats bancàries són les Línies ICO . Encara que es tracta d'un finançament orientada a autònoms i empreses, en l'actualitat ja han dissenyat un producte especial dirigit a particulars i comunitats de propietaris exclusivament per a la rehabilitació dels seus habitatges.

Línies ICO 2014

Barcelona obre la Convocatòria de l'Any 2014 per a la Concessió de Subvencions per a la Rehabilitació d'elements comuns amb l'objectiu de fomentar la rehabilitació del parc existent d'edificis i d'habitatges a Barcelona. Per a accedir a les ajudes serà necessari ...

+ INFO
Financiacion-Lonas-Enhebra-Rehabilita

En funció de la situació estratègica de l'edifici a la ciutat, de la visibilitat de la façana i del nombre de vianants i conductors que transitin diàriament, les empreses de publicitat poden valorar la seva façana com a espai d'interès publicitari per anunciar grans marques. En aquests casos, la inserció d'anuncis publicitaris en les lones de protecció de la seva obra pot arribar a suposar el finançament parcial o total de la rehabilitació de la façana.