Empresa

ENHEBRA REHABILITA neix fruit de l’associació de diversos professionals procedents de prestigioses empreses del sector i que per la seva trajectòria compten amb una sòlida experiència en el món de la rehabilitació.

La nostra activitat està centrada en la rehabilitació integral d’edificis i la restauració de façanes encara que els nostres serveis inclouen qualsevol tipus d’actuació dins del camp de la rehabilitació.

Experiència:

Ens avalen 20 anys d’experiència en el sector , participant en diferents projectes de rehabilitació a la ciutat i donant servei a una llarga llista de Comunitats de Propietaris que junt les Societats Patrimonials aglutinen la major part de la nostra activitat.

Entre els nostres clients podem trobar un gran nombre d’Administradors, Arquitectes, Enginyeries així com grans empreses o Organitzacions Culturals.

Recursos:

Comptem amb equips propis, la qual cosa es tradueix en garantia de servei i optimització de costos podent facilitar als nostres clients preus molt competitius i si es requereix, el finançament adequat per poder dur a terme els seus projectes.

Disposem de les acreditacions i assegurances necessàries per exercir l’activitat, així com d’un departament de qualitat encarregat d’elaborar els informes i controls necessaris per garantir la bona fi de les obres.

Política de Qualitat:

A ENHEBRA REHABILITA orientem el nostre esforç a identificar i proporcionar els recursos necessaris per assegurar la prestació d’un servei de qualitat, comptant per a això amb un equip humà altament capacitat. La nostra política de qualitat es basa en la millora contínua de tots i cadascun dels processos que constitueixen la nostra activitat de manera que puguem respondre eficaç i eficientment a les demanades dels nostres clients.

Sol·licita Pressupost

Noticies Enhebra

Call Now Button