Enhebra i la Rehabilitació de Façanes a Barcelona

A ENHEBRA REHABILITA som especialistes en la rehabilitació de façanes, ens avalen mes de 20 anys d’experiència en el sector duent a terme un gran nombre de projectes de rehabilitació en la ciutat de Barcelona i Provincia. Confien en nosaltres una llarga llista de Particulars, Comunitats de Veïns, Administradors, Arquitectes, Enginyeries, Patrimonials, Estaments Públics i Organitzacions Culturals.

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte, et donarem tota la informació necessària i elaborarem un pressupost a mida. I si necessites finançament, no et preocupis, et podem oferir diverses vies de finançament molt interessants i a més realitzem tots els tràmits necessaris per sol·licitar els Ajuts a la Rehabilitació que otorga l’Ajuntament de Barcelona.

La rehabilitació de les façanes implica la recuperació de les seves funcions per mitjà de diferents actuacions sobre aquells elements que hagin perdut la seva funció constructiva o hagin sofert una deterioració en la seva integritat o en el seu aspecte. Pel fet de ser exteriors, constitueixen els subsistemes constructius més afectats per l’ambient i les inclemències meteorològiques, per la qual cosa una falta de manteniment pot conduir a un envelliment prematur i a un risc de despreniments d’elements el que representa un autèntic perill per als transeünts.

La rehabilitació s’associa a la posada al dia, és a dir, a una intervenció general que pot combinar tant consolidacions com a substitucions i noves aportacions tecnològiques o de materials. Existeixen nombrosos processos d’actuació, principalment condicionats per les tècniques de treball, les eines utilitzades i la zona d’actuació.

Sol·licita Pressupost

Noticies Enhebra

Call Now Button