Sol·licita Pressupost

ON ESTEM

Muntaner, 259  1º 1ª
08029 – Barcelona

934 160 354
683 764 049

ENHEBRA REHABILITA

Rehabilitació Integral d’Edificis


Es considera que la vida útil d’un edifici és d’uns 80 anys, a partir dels quals cal realitzar importants reparacions o actuacions integrals de rehabilitació ja que, en cas contrari, es produiria la ruïna del mateix. L’absència d’un manteniment adequat o la ineficàcia del mateix suposen una reducció important de la vida útil de l’edifici i l’increment del cost de les reparacions, tant en els seus elements constructius com en les instal·lacions.

La REHABILITACIÓ INTEGRAL D’EDIFICIS consisteix principalment en l’adequació estructural i funcional de l’edifici, actuant en qualsevol part del mateix de manera que es garanteixi la seguretat en la seva estructura i es proporcioni les condicions òptimes quant a:

  • Accessibilitat a l’edifici.
  • Estanqueïtat enfront de la pluja i humitat.
  • Aïllament tèrmic.
  • Instal·lacions i  subministraments.

La rehabilitació d’edificis, pot ser parcial o integral, depenent de si afecta o no a la totalitat de l’edificació i instal·lacions. D’aquesta forma, es considera rehabilitació integral d’edificis, si cal intervenir en l’estructura o fonamentació de l’edifici, en cobertes, xarxes d’aigua i instal·lacions elèctriques, tancaments, façana, interiors, sistemes d’elevació, etc. En definitiva, la rehabilitació integral d’edificis abasta totes les activitats constructives necessàries per al manteniment i millora de:

  • La seguretat en la construcció d’un immoble: Edificis que presenten greus deterioracions en la façana amb el risc de despreniment, o necessitat de recalçat de murs i fonaments.
  • Instal·lacions: sistemes i instal·lacions desfasades i obsoletes, i que a més incompleixen la normativa de rehabilitació d’edificis vigent.
  • Accessibilitat: Es tracta d’actuacions per a la millora d’accessos en finques, instal·lació de sistemes d’elevació, ascensors, i rampes que facilitin el trànsit des de l’exterior i interior a les persones amb mobilitat reduïda.
  • Eficiència i estalvi energètic: Mitjançant la instal·lació de tot tipus de sistemes per aconseguir estanqueïtat, estalviant consum d’energia, tals com la instal·lació de panells aïllants que protegeixen tant de la calor com del fred, o sistemes de tancament més hermètics.
  • Habitabilitat d’habitatges i zones comuns: Re-estructuració d’espais per aconseguir dimensions més adequades al seu ús, millorar aspectes necessaris com la disposició de llum natural, etc

BTV EMET REPORTATGE SOBRE LA REHABILITACIÓ DE LA FAÇANA DE L’ESGLÉSIA DE PLÇ BONANOVA

Aquesta tarda a les 20.30 h, la televisió pública de la ciutat de Barcelona, BETEVÉ (btv) emetrà...

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIA ELÈCTRICA RENOVABLE

Eficiencia energètica: com comprar energia elèctrica renovable L’eficiència energètica és un tema...

Iniciem la Rehabilitació de la Façana principal de l’Església de Bonanova

La setmana passada iniciem les obres de rehabilitació de la façana principal de l'Església de...

A PARTIR DEL 4/12/2017 TOTS ELS EDIFICIS HAURAN DE SER ACCESIBLES

Tots els veïnats de l’Estat hauran de tenir edificis accessibles a partir del 4 de desembre de...

nova convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació 2016

Des dins i cap a fora de l’habitatge, la nova convocatòria d’Ajuts a la Rehabilitació d’habitatges...