OBRA NOVA – CONSTRUCCIÓ D’EDIFICI PLURIFAMILIAR AL COSTAT DE LA SAGRADA FAMÍLIA

C/ Valencia, 417

1.120 m2

2020

Obra Nueva Edif. Plurifamiliar

RESUM DELS TREBALLS REALITZATS:

Construcció d’Edifici Plurifamiliar residencial privat de PB + entresolat + 5P, amb 10 habitatges (2 habitatges per Planta Pis), 1 local en la Planta Baixa i Entresolat i una planta Terrat d’ús comunitari.

Es distribueixen els dos habitatges que ocupen la planta tipus, de manera que tot el programa de peces principals es desenvolupi a façana principal, complint amb la ventilació i il·luminació a través d’aquesta. Les peces de Cuina oberta a la Sala-Menjador i Banys se situen al costat de la façana interior que creguin els patis, però sense ventilar a aquests. Amb aquesta distribució s’obté una òptima disposició dels habitatges i de l’aprofitament de la seva superfície.

La disposició comentada de la planta permet obtenir dos habitatges de 2 dormitoris, Sala-Menjador-Cuina, i Banys, amb gairebé idèntica i simètrica distribució respecto la planta i façana principal desenvolupada i una òptima relació útil/construïda. En la planta 6, coberta, es disposa un terrat practicable, amb ascensor, que conté les instal·lacions (aire condicionat i plaques solars) i l’assecament natural de la roba; la resta de la terrassa permet un espai amable, assolellat i amb excel·lents vistes a la Sagrada Família.

Call Now Button